36 نفر از شهروندان گرفتار در محورهای مواصلاتی کاشان نجات یافتند- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم
رئیس اداره راهداری کاشان ضمن اشاره به بازگشایی 145 کیلومتر از محورهای مواصلاتی منطقه، گفت: 36 نفر از شهروندان گرفتار در محورهای مواصلاتی کاشان نجات پیدا کردند.
علی اکبر آقایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به بارش برف در محورهای مواصلاتی شهرستات کاشان، اظهار داشت: در این ایام شاهد بارش برف در محورهای برزک به ورکان، آذران به کامو، قزاآن، کامو_قهرود، حسنارود به مشهد اردهال و نشلج بودیم.
وی با بیان اینکه با تلاش ماموران اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان کاشان تاکنون به طول 140 کیلومتر از محورهای مواصلاتی این شهرستان بازگشایی شد، افزود: 41.5 تن شن و نمک در این مدت استفاده شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان کاشان با بیان اینکه 9 دستگاه ماشینآلات در محورهای مواصلاتی این شهرستان مشغول بهکار هستند، ابراز داشت: تعداد 13 نفر پرسنل فعال در اجرای عملیات برفروبی در محورهای مواصلاتی کاشان مشغول بهکار هستند.
وی ضمن اشاره به نجات جان شهروندان کاشانی گرفتار در برف و کولاک در محورهای مواصلاتی شهرستان کاشان، گفت: بالغ بر 9 دستگاه خودرو و 36 نفر از شهروندان در محورهای مواصلاتی شهرستان کاشان گرفتار در برف گرفتار شدند.
آقایی در بیان جزئیات ماموریت کارکنان اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان کاشان تصریح کرد: شروع اعزام از ساعت 15 روز سهشنبه و ساعت اتمام عملیات و پاکسازی جادهها ساعت 16 امروز بود.
انتهای پیام/801/