خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران حمایت قوی از عراق در نبرد با داعش به عمل آورد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 دی 1401 - 16:45
رئیس ائتلاف فتح عراق گفت: فرماندهان شهید؛ حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، نقش مهمی در آزادسازی مناطق عراق از لوث داعش داشتند.
عراق،العامري،فتواي،تروريسم،نخواهند_گشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، هادی العامری رئیس ائتلاف فتح عراق گفت: فرماندهان شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، نقش مهمی در آزادسازی مناطق عراق از لوث داعش داشتند.
وی افزود: شرایط امروز ما به برکت خون شهیدان است.
تروریستها مجددا باز نخواهند گشت.
تروریسم و فرقه گرایی مجددا باز نخواهند گشت.
فتوای مرجعیت دینی، پیروزی علیه تروریسم را رقم زد.
ما باید راه شهیدان را ادامه دهیم.
العامری گفت: با این فتوای مبارک و لبیک گفتن مردم عراق به آن، این پیروزی بزرگ و عظیم به دست آمد.
رئیس ائتلاف فتح عراق اعلام کرد: همه عراقیها به این فتوای مبارک لبیک گفتند.
وی با اشاره به حمایت بی دریغ ایران از عراق در جنگ علیه داعش افزود: در ابتدای حمله داعش، همه پشت عراق را خالی کردند و حمایتی غیر از ایران از عراق به عمل نیامد.
هادی العامری گفت: امروز ما نبرد دیگری داریم و آن مبارزه با مواد مخدر در عراق است که خطرش کمتر از تروریسم نیست.