سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیوستن یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش‌آموز به هلال احمر تا پایان سال

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 07 دی 1401 - 16:14
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از پیوستن یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش‌آموز به هلال احمر تا پایان سال خبر داد.
احمر،هلال،آموزش،مربيان،جمعيت،رئيس،تكميلي

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد گلفشان، رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر اظهارداشت: هر یک از مربیان آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر در قالب این طرح در ۳ ماهه زمستان جاری به مدارس کشور معرفی می‌شوند و با حضور در کلاس‌های درس مقاطع دبستان و متوسطه اول، اصول مقدماتی کمک‌های اولیه را آموزش خواهند داد.
وی افزود: همچنین هر یک از مربیان ۱۱۲ دانش‌آموز علاقه‌مند را شناسایی و به عضویت هلال احمر در خواهند آورد.
دانش‌آموزان تازه عضو شده نیز سال آینده تحت آموزش‌های تکمیلی قرار می‌گیرند تا توانایی آموزش کمک‌های اولیه و مواجهه با مخاطرات را به همتایان خود یعنی دیگر دانش‌آموزان مدارس آموزش دهند.
گلفشان ادامه داد: امسال مربیان آموزش همگانی نقش راهبر خواهند داشت و در مرحله بعد هر کدام از دانش‌آموزان در تیم‌های ۱۱۲ نفره به عنوان سفیران آموزشی هلال احمر فعال خواهند شد.
رئیس سازمان جوانان تاکید کرد: معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر در برگزاری این طرح مشارکت خواهد داشت به این ترتیب که پشتیبانی محتوایی، فنی و تأمین مربیان را انجام خواهد داد.
گفتنی‌است؛ رئیس جمعیت هلال احمر ماه گذشته گفته بود: امسال سال جذب حداکثری داوطلبان و اعضا است.
سال آینده بر انتقال آموزش‌های تکمیلی به اعضای تازه وارد تمرکز خواهیم کرد و در ۱۴۰۳ از خدمات این نیروها بهره‌مند می‌شویم.