ایران اسلامی به مراتب قدرتمند تر از اوایل انقلاب است
ایلام - استاندار ایلام گفت: امروز ایران اسلامی به مراتب قدرتمند تر از اوایل انقلاب است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی صبح امروز پنجشنبه در مراسم بزرگداشت حماسه آزادسازی خرمشهر در ایلام اظهار دشت: آزاد سازی خرمشهر یک معجزه بود که با دستان رزمندگان اسلام محقق شد.
وی با اشاره به اینکه امام (ره) گفت سربازان من در گهواره هستند و بعد از دوران تبعید همان سربازان نیروهای انقلابی شدند، تصریح کرد: انقلاب ما به معنای واقعی انفجار نور بود.
وی افزود: در جنگ ایران و عراق، انقلاب اسلامی در مقابل استکبار ایستاد، در زمان جنگ تازه انقلاب شده بود و نیروهای نظامی ما ساماندهی نشده بودن، تجهیزات نظامی ما در اوایل انقلاب کامل و کافی نبود.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: اما در مقابل بیش از ۵۰ کشور با تمام امکانات و تجهیزات نظامی از عراق حمایت میکردند، در دوران جنگ از ۱۷۰ گردان ایرانی ۱۲۰ گردان آن بسیجی بودند و این انسجام و صف آرایی مردمی در مقابل دشمن را نشان داد.
وی افزود: امروز ایران اسلامی به مراتب قدرتمند تر از اوایل انقلاب است، دشمنان ما نسبت به گذشته ضعیفتر شده اند و قدرتمند تر از قبل مقابل آنها ایستاده ایم.
استاندار ایلام گفت: امروز مقام معظم رهبری تداوم دهنده راه امام بزرگوار است.