خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاطم دریا باعث ممنوعیت تردد شناورها در خارگ شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 دی 1401 - 10:28
بوشهر- رئیس اداره بندر و دریانوردی خارگ گفت: تردد شناورهای مسافری از بندر خارگ به بنادر بوشهر و گناوه و برعکس طی امروز و فردا لغو خواهد بود.
هواشناسي،بوشهر،اداره،خارگ

ایرج صفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: افزایش وزش باد شمال غربی بر روی خلیج فارس سبب صدور اخطاریه هواشناسی از سوی اداره کل هواشناسی استان بوشهر شد.
وی افزود: با توجه به صدور هشدار دریایی از سوی اداره کل هواشناسی استان بوشهر، تردد شناورهای مسافری از بندر خارگ به بنادر بوشهر، گناوه و بلعکس در روز جاری و روز پنج شنبه باطل اعلام می‌شود.
رئیس اداره بندر و دریانوردی خارگ تصریح کرد: در صورت مساعد شدن شرایط جوی و بازگشایی بنادر مسافری موضوع اطلاع رسانی می‌شود.