خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوره توانمندسازی فراز در زاهدان برگزار شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 دی 1401 - 18:10
زاهدان- به همت بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان، دوره توانمندسازی فراز در زاهدان برگزار شد.
نقش،دوره،بسيج،دانشجويي،دانشگاه

‌به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره یک روزه مسئولان پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان حضور داشتند.
ابوالفضل سرگزی، مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان در حاشیه این دوره در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: تثبیت نقش بسیج دانشجویی به عنوان یکی از نقش آفرینان عرصه علمی در دانشگاه و جامعه، بررسی عرصه‌های نقش آفرینی علمی در دانشگاه، مأموریت‌های محوری در حیطه پژوهش و فناوری، هم اندیشی در خصوص جذب دانشجویان نخبه و توانمند و مرور روند تعاملی با ارکان مختلف دانشگاه اهم اهداف این دوره بود.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری دو اردوی راهیان پیشرفت، از دیگر برنامه این دوره بود تا دانشجویان بتوانند ضمن شناخت دقیق موقعیت‌های پیشرفت در انعکاس ظرفیت‌ها و دستاوردها نقش ایفا کنند.