خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت مصدومان استقلال/ تکذیب شایعات در مورد مهدی قایدی

مهر | ورزشی | دوشنبه، 05 دی 1401 - 17:51
کادر پزشکی تیم فوتبال استقلال آخرین وضعیت چند بازیکن مصدوم این تیم را تشریح کرد.
تيم،بازيكن،استقلال،اختصاصي،تمرينات

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال در دیدار هفته سیزدهم لیگ برتر برابر صنعت نفت به برتری یک بر صفر رسید اما سه بازیکن این تیم محروم شدند و دیدار هفته چهاردهم را از دست دادند.
ضمن این که چند بازیکن این تیم هم با مصدومیت دست و پنجه نرم می کنند که کادر پزشکی این تیم وضعیت آنها را به شرح زیر اعلام کرد:
آرش رضاوند؛ این هافبک تیم استقلال درحال حاضر به فیزیوتراپی مشغول است و مراحل درمان خود را پشت سر می‌گذارد.
عارف غلامی؛ این مدافع استقلال از امروز به صورت اختصاصی به کار با توپ پرداخت و شرایط درمانی او با پیشرفت زیادی همراه بوده است.
ابوالفضل جلالی؛ این بازیکن با پشت سر گذاشتن مراحل درمان، از فردا به صورت اختصاصی در زمین تمرینات خود را پیگیری می‌کند.
مهدی قایدی؛ برخلاف شایعات مطرح شده، این بازیکن مشکلی برای همراهی استقلال در تمرینات و بازی‌های پیش روی ندارد.