سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۵ حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان میاندوآب مسلوب المنفعه شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 دی 1401 - 15:38
ارومیه - مدیر امور آب شهرستان میاندوآب گفت: ۹۵ حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان میاندوآب مسلوب المنفعه شد.
آب،منابع،گشت،مصرف،مياندوآب،شمس،مجاز،بازرسي

علی شمس در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون به تعداد ۹۵ حلقه چاه غیر مجاز مسدود و ۱۱ دستگاه ادوات حفاری غیر مجاز با تلاش گروه گشت و بازرسی در حوضه استحفاظی مدیریت منابع آب شهرستان میاندوآب شناسایی و توقیف گشته اند، افزود: با توجه به شرایط کم آبی و بحران جدی آب در منطقه حفاظت از منابع آب وظیفه همه آحاد مردم است و همه در قبال آیندگان مسئولیم.
وی افزود: برای تحقق اهداف تعادل بخشی و برنامه‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه همکاران این اداره در اکیپ‌های گشت و بازرسی به صورت مداوم و شبانه روزی در حال گشت زنی و مقابله با متخلفین منابع آبی هستند.
مدیر امور آب شهرستان میاندوآب اشاره به اهمیت مصرف بهینه آب اظهار کرد: کمبود آب و لزوم مصرف صحیح و حفظ منابع موجود، یک موضوع مهم و ضروری است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
شمس با تاکید بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب و برخورد با هرگونه سو استفاده از این نعمت خدادادی افزود: انسداد چاه‌ها با دستور مقام قضائی و به منظور حفاظت و صیانت و جلوگیری از برداشت بی رویه آب انجام می‌شود.