خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن با تهاجم فرهنگی و بصیرتی پیچیده‌تری وارد صحنه می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 دی 1401 - 12:05
بوشهر- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به شکست دشمن در تهاجم ترکیبی علیه ملت ایران، گفت: دشمن با تهاجم فرهنگی و بصیرتی پیچیده‌تری وارد صحنه می‌شود.
دشمن،بوشهر،اشاره،سپاه،استان،يگان،هواپيمايي،بصيرتي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح دوشنبه در دیدار با جمعی از فرماندهان و کارکنان یگان سپاه حفاظت فرودگاه‌های استان بوشهر اظهار داشت: از زمانی که یکان حفاظت هواپیمایی در استان بوشهر تشکیل شده شاهد موفقیت عملیاتی و موفقیت خوشنامی این یگان هستیم.
وی با اشاره به اینکه سپاه فرودگاه باعث شده تا دشمن نتواند یک عملیات موفق داشته باشد تصریح کرد: این یگان در بین مردم هم عملکرد خوبی داشته و تاکنون شاهد یک مورد شکایت هم نبوده‌ایم.
امام جمعه بوشهر تولید نیروی انسانی توانمند را یکی دیگر از برکات سپاه هواپیمایی استان بوشهر عنوان کرد و ادامه داد: شرافت و کرامت از ویژگی‌های دیگر خانواده سپاه فرودگاهی است.
وی با اشاره به اینکه دشمن همه توان خود را برای مقابله با ایران اسلامی وارد صحنه کرده است اضافه کرد: دشمن در جنگ ترکیبی خود شکست خورده و از این به بعد با فتنه پیچیده‌تری به صحنه برمی‌گردد.
آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به اینکه دشمن تهاجم فرهنگی و بصیرتی فوق‌العاده‌ای برای دگرگونی افکار در دستور کار دارد بیان کرد: دشمن در تلاش است که هویت دینی و ملی مردم را بگیرد.
وی با اشاره به اینکه دشمنان فضا را پیچیده‌تر و آلوده‌تر می‌کنند خاطرنشان کرد: باید در مقابل دشمن کار فرهنگی مناسب صورت گیرد و برای افراد به‌ویژه نسل جوان و نوجوان بصیرت‌افزایی شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اهمیت جلسات قرآنی و بصیرتی تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی مناسب برای تقویت هویت ملی و دینی در جامعه اقدام شود.
وی افزود: دشمن در عرصه تخریب هواپیمایی موفق نبوده و قطعاً روی پروژه‌های جدیدی کار می‌کند که چگونه می‌تواند امنیت پروازهای ما را با خطر مواجه کند و ما هم باید سیستم‌های امنیتی قوی‌تری داشته باشیم.