خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یادواره شهدای نهضت سواد آموزی کشور برگزار شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 دی 1401 - 10:44
سمنان- نخستین یاواره ۱۷۹ شهید نهضت سواد آموزی کشور با حضور یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش کابینه سیزدهم در سمنان آغاز به کار کرد.
سمنان،سواد،آموزي،نهضت،استان

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با صبح دوشنبه و با حضور یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش کابینه سیزدهم، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، استاندار و سایر مسئولان کشوری و لشگری و استانی و همچنین ملی، نخستین یادواره ۱۹۷ شهید نهضت سواد آموزی کشور در سمنان آغاز به کار کرد.
این یادواره برای نخستین بار در سراسر کشور برگزار و در باغ موزه و مجموعه دفاع مقدس استان سمنان میزبانی می‌شود.
سخنرانی وزیر آموزش و پرورش، استاندار سمنان، نماینده ولی فقیه در استان سمنان و روایت گری دفاع مقدس و شهدای نهضت سواد آموزی از جمله برنامه‌های جانبی این مراسم معنوی است که همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود.
قرار است در این مراسم تنی چند از خانواده‌های شهدای نهضت سواد آموزی کشور از سوی وزیر تقدیر شوند.
به گفته مسئولان، نهضت سواد آموزی ۱۷۹ شهید تقدیم انقلاب کرده است.