مزایای راه اندازی خانههای محیط زیست
رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیطبان با اشاره به ایجاد خانههای محیط زیست گفت: این موضوع در بهبود وضعیت محیط زیست شهری و ارتقای توسعه پایدار کمک میکند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین بزرگداشت هفتادمین سالگرد درگذشت استاد کریم ساعی، بنیانگذار علوم نوین منابع طبیعی در ایران، با حضور رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیطبان سازمان حفاظت محیطزیست، جمعی از اساتید، دانشجویان، پیشکسوتان حوزه منابع طبیعی و محیط زیست و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد.
این مراسم با برگزاری میز تخصصی علمی با عنوان؛ حکمرانی و مدیریت مشارکتی منابع طبیعی و محیط زیست؛ چالشها و راهکارها همراه بود.
ضیاالدین الماسی رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط بان به عنوان نماینده سازمان حفاظت محیط زیست در سخنان خود به مؤلفههای حاکمیت محیط زیست که شامل اصل مشارکت، پاسخگویی، مسئولیت پذیری، کیفیت قوانین و مقررات، قانون گرایی و همینطور مبارزه با فساد بود پرداخت.
وی در رابطه با سازوکارهای مشارکت پذیری، به برنامههای معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست در دولت مردمی از جمله ایجاد خانههای محیط زیست در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: این خانهها باعث فراهم آمدن فضایی برای مشارکت، حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر شهروندان در عرصههای مختلف مدیریت شهری خصوصاً در مباحث زیست محیطی میشود که میتواند در بهبود وضعیت محیط زیست شهری و ارتقای توسعه پایدار کمک کند.
رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیطبان در پایان توسعه بیشتر درس شناخت محیط زیست که در مقطع کارشناسی دانشگاهها تدریس میشود را خواستار شد و از دانشگاهها بخصوص دانشگاه تهران به عنوان برگزار کننده این همایش خواست تا توجه بیشتری را به این درس داشته باشند.
استاد کریم ساعی استاد دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، بنیانگذار اولین تشکیلات منسجم جنگلبانی ایران و اولین استاد علم جنگلشناسی در دانشگاه تهران است.
استاد کریم ساعی ۴ دی سال ۱۳۳۱ در سن ۴۲ سالگی هنگام بازگشت از شیراز به تهران در اثر سانحه سقوط هواپیما کشته شد.