خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ اردوگاه اضطراری جدید برای زلزله زدگان بشرویه تجهیز شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 05 دی 1401 - 09:11
بیرجند- مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بعد از پس لرزه شب گذشته در بشرویه، به اردوگاه های اضطراری قبل، چهار مدرسه و سه سالن ورزشی اضافه شد.
زلزله،روستا،واحد،بشرويه،آخوندي،استانداري

محمدعلی آخوندی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در منطقه بشرویه بعد از زلزله اخیر پس لرزه‌هایی رخ داد که یکی از بزرگترین آن‌ها در ساعت ۹: ۱۹ دقیقه دیشب به به بزرگی ۴.۳ ریشتر بود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: این پس لرزه‌ها هم برای خانه‌هایی که از قبل ترک برداشته خطرناک است و هم موجب اضطراب مردم می‌شود.
آخوندی ادامه داد: بعد از پس لرزه دیشب به اردوگاه‌های اضطراری قبل چهار مدرسه و سه سالن ورزشی اضافه شد و این مکان‌ها برای حضور مردم تجهیز شدند.
وی گفت: در زلزله ۲۲ آذرماه ۲۱ روستا آسیب دیده بود که سه روستا در طبس و ۱۸ روستا نیز در بشرویه بود و در زلزله اخیر ۱۲ روستا به روستاهای آسیب دیده این شهرستان افزوده شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: بررسی میزان خسارت در ۹ روستا انجام شده که در این روستاها ۴۵ واحد مسکونی خسارت دیده است.
آخوندی بیان کرد: در مجموع در زلزله قبل ۲۳۰ واحد مسکونی خسارت دیده بود که پیش بینی ما بر این است در زلزله اخیر به ۳۰۰ واحد مسکونی رسیده است.
وی گفت: ۴۶ واحد نگهداری دام هم در شهرستان بشرویه حدود ۳۰ درصد آسیب دیده و هشت قنات نیز تحت تأثیر این زلزله قرار گرفته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: در شرایط فعلی اولویت با نفع جمع در بهره برداری از امکانات و… است که امیدواریم این نکته مد نظر قرار گیرد و از اردوگاه‌های اسکان اضطراری استفاده کنند.