خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف سارق سابقه دار به 21 فقره سرقت در سنندج- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 04 دی 1401 - 16:52
فرمانده انتظامی استان کردستان از بازداشت سارق سابقه دار و اعتراف به 21فقره سرقت قطعات خودرو در سنندج خبر داد.
سارق،سنندج،قطعات،سرقت،خودرو،سارقان،فقره

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی آزادی از بازداشت سارق سابقه‌دار قطعات خودرو در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت قطعات خودرو در شهرستان "سنندج" شناسایی سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی ماموران "کلانتری 17 عباس آباد سنندج" یک سارق سابقه‌دار را شناسایی و در یک عملیات پلیسی موفق به بازداشت متهم در مخفیگاهش شدند.
فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه در تحقیقات تخصصی انجام شده، سارق به 21 فقره سرقت قطعات خودرو اعتراف کرد، گفت: مقادیری اموال سرقتی نیز از متهم کشف و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.
آزادی خطاب به شهروندان تصریح کرد: خودروهای خود را در پارکینگ‌های عمومی و خصوصی پارک و وسایل نقلیه را به تجهیزات بازدارنده مجهز کرده و با رعایت موارد پیشگیری از سرقت در تأمین امنیت شهر و ناکام گذاشتن سارقان، پلیس را یاری کنند.
انتهای پیام/481/ن