سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خراسان شمالی خواهان خواهر خواندگی با شهر چوروم ترکیه است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 04 دی 1401 - 13:00
بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: علاوه بر تنوع محصولات کشاورزی و پتاسیل های بالقوه، خواهر خواندگی با شهر چوروم ترکیه موجب عمیق تر شدن پیوند فرهنگی استان با ترکیه می‌شود.
تركيه،خراسان،شمالي،تاكيد،فرهنگي

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد صبح یک شنبه در دیدار فاتح توپچو، سرکنسول ترکیه در ایران بر افزایش ارتباطات فرهنگی و تجاری استان با کشور ترکیه تاکید کرد و اظهار داشت: تشابهات فرهنگی و مزیت‌های قابل توجهی بین خراسان شمالی و تکریم وجود دارد.
استاندار خراسان شمالی ادامه داد: پتاسیل های بالقوه خراسان شمالی در حوزه‌های مختلف می‌تواند زمینه ساز گسترش این روابط باشد.
وی افزود: علاوه بر تنوع محصولات کشاورزی و پتانسیل‌های بالقوه در بخش‌های صنعت، معدن و گردشگری خواهر خواندگی با شهر چوروم ترکیه موجب عمیق‌تر شدن پیوند فرهنگی استان با ترکیه خواهد شد.
وی همچنین بر فراهم شدن زمینه‌های جذب گردشگر نیز تاکید کرد.
فاتح توپچو، سرکنسول ترکیه نیز با ابراز خرسندی از این دیدار، بر توسعه روابط با خراسان شمالی تاکید کرد و گفت: امیدواریم با خواهر خواندگی شهر چوروم ترکیه و خراسان شمالی نتایج خوبی در حوزه‌های مختلف حاصل شود.