خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به تعویق افتادن جلسه استماعِ پیش از اعلام جرم خواست نتانیاهو

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 20:45
دادگاه رسیدگی به اتهامات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، جلسه استماع پیش از اعلام جرم وی را برای مدت سه ماه به تعویق انداخت.
صهيونيستي،رژيم،پرونده،نتانياهو،جلسه،ماه،تعويق،مالي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از تایمز آو اسرائیل، دادگاه رسیدگی به اتهامات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، جلسه استماع پیش از اعلام جرم وی را به مدت سه ماه به تعویق انداخت.
آویخای مندلبلیت، دادستان کل رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با به تعویق انداختن این جلسه تا ماه اکتبر (روز‌های دوم و سوم این ماه) موافقت کرد.
این جلسه قرار بود دهم ژوئیه برگزار شود.
دادستان رژیم صهیونیستی درخواست وکلای نتانیاهو را برای تعویق یک ساله این جلسه نپذیرفت.
وکلای نتانیاهو می‌گویند اسناد مربوط به اتهامات وی آنچنان زیاد است که زمان زیادی برای مطالعه آن‌ها لازم است.
اما، این درخواست تنها با هدف جلوگیری از تاثیر جلسه استماع نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر مذاکرات در جهت تشکیل ائتلاف مربوط به کابینه جدید این رژیم که باید تا پایان ماه مه تشکیل شود، صورت گرفته است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سه پرونده فساد مالی و پرداخت رشوه متهم شده است.
پرونده ۱۰۰۰ مربوط به دریافت پول و هدایای گرانقدر از تجار ثروتمند است.
پرونده ۲۰۰۰ درباره تلاش وی برای ایجاد یک توافق پنهانی با یک روزنامه صهیونیستی برای نشان دادن چهره سیاسی بهتری از او در سال ۲۰۱۴ است.
پرونده ۳۰۰۰ به فساد مالی نتانیاهو در قرارداد معامله زیردریایی‌های رژیم صهیونیستی ارتباط دارد.
پرونده ۴۰۰۰ که خطرناک‌ترین پرونده علیه نتانیاهوست، درباره تسهیلات مالی است که نتانیاهو به مالک شرکت «بزک» ارائه کرد تا از حمایت رسانه‌ای پایگاه خبری «والا» -وابسته به شرکت بزک- برخوردار شود.
انتهای پیام/