خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: انتظار نداشتیم مذاکره با آمریکایی‌ها به نتیجه برسد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 21 دی 1397 - 12:31
رئیس‌جمهور ترکیه در پی سفر مشاور امنیت ملی آمریکا به آنکارا گفت: ترکیه انتظار نداشته است مذاکرات با آمریکایی‌ها درباره شرق فرات در سوریه به نتیجه برسد.
آنكارا،اردوغان،فرات،مذاكرات،بولتون،تركيه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه «ترکیه»، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در پی سفر جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا، به آنکارا گفت انتظار نداشته است مذاکرات با آمریکایی‌ها درباره شرق فرات به نتیجه برسد.
روزنامه «ترکیه» چاپ استانبول به نقل از منابع آگاه نوشت اردوغان در نشست اخیر شورای مرکزی حزب حاکم عدالت و توسعه درباره خودداری از دیدار با بولتون گفت: افرادی که به ترکیه آمده بودند مخاطب ما نبودند به این علت ما دیدار با آنان را به ابراهیم کالین (سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه) واگذار کردیم.
او درباره مذاکرات مقامات ترکیه با هیئت آمریکایی که به ریاست جان بولتون به آنکارا سفر کرده بود، گفت: در واقع ما چنین انتظاری نیز نداشتیم که این مذاکرات به نتیجه‌ای برسد.
رئیس جمهور ترکیه همچنین با تاکید بر اینکه موضع کشورش درباره شرق فرات تغییر نکرده است، گفت: «ما اجازه ایجاد دالان تروریسم را در این منطقه نخواهیم داد.»
انتهای پیام/