خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام ۱۵۰ کیلومتر روکش آسفالت در سطح جاده‌های لرستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 دی 1401 - 08:50
خرم‌آباد- معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان از برنامه‌ریزی برای انجام ۱۵۰ کیلومتر روکش آسفالت در سطح جاده‌های این استان خبر داد.
سطح،استان،ايمني،برنامه

مسعود امیری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه ریزی برای انجام ۱۵۰ کیلومتر روکش آسفالت در لرستان، اظهار داشت: در سال آینده تغییرات چشمگیری در حوزه آسفالت، ایمنی و… جاده‌ها خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه این برنامه ریزی در سطح جاده‌های اصلی، شریانی و روستایی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: همچنین بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان نصب نیوجرسی در سطح جاده‌های استان قرارداد منعقد شده است.
معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان، بیان داشت: برنامه ریزی ما نصب ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر حفاظ ایمنی در سطح جاده‌های استان است.
امیری با تاکید بر اینکه این امر تأثیر بسزایی در بحث ایمنی جاده‌ها دارد، گفت: همچنین ۷۰ تا ۸۰ درصد روشنایی راههای اصلی استان تأمین شده است.
وی از توسعه روشنایی سطح جاده‌های استان خبر داد.