تصویب ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار برای احداث کمربندی قلعه نو
ورامین- نماینده مردم ورامین،قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی از تصویب ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث کمربندی قلعه نو خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نوش آبادی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته ورامین طی سخنانی یکی از مهمترین مشکلات مردم جنوبشرق تهران و شهرستانهای ورامین، پیشوا و قرچک را مشکل در حوزه حمل و نقل و انتقال مردم به شهر تهران دانست و گفت: اکنون با سرعت بخشیدن به پروژه حمل و نقل ریلی، به عنوان یک زخم کهنه ۱۶ ساله همواره جزو مطالبات مردم و مسئولان این دیار بود.
وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به شهرستانهای جنوبشرق تهران و بازدید از محل اجرای پروژه قطار حومهای گفت: در این سفر دستور تبدیل این طرح مهم به مترو از سوی رئیس جمهور صادر و در هیأت دولت نیز به تصویب رسید تا این خواسته به حق مردم پس از سالها برآورده شود.
نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی بهسازی جاده مواصلاتی ورامین- تهران به ویژه در منطقه «قلعه نو» ری را یکی از مطالبات مردم و مسئولان شهرستانهای جنوبشرق استان تهران در حوزه حمل و نقل دانست و گفت: برای رفع این معضل و ایجاد کمربندی در منطقه قلعه نو، ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، در جاده ورامین – چرمشهر نیز اتصال این شهرستان به آزادراه الغدیر و محور قم – گرمسار به عنوان دیگر مطالبه مردم و مسئولان در سفر رئیس جمهور به ورامین مطرح و اعتبار مورد نیاز آن از سوی دولت تأمین شد.
نوشآبادی افزود: احداث بیمارستان نیمه تمام شهرستان پیشوا، افزایش ۲۰۰ تخت بیمارستانی با احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان شهید مفتح ورامین و توسعه بخشهای آیسییو و سیسییو بیمارستانهای منطقه از دیگر اقداماتی است که با تلاش دولت محقق شد.
وی افزایش حقآبه دشت ورامین از محل سد ماملو و توزیع عادلانه آب و تکمیل شدن پروژه فاز دوم انتقال پساب تصفیه شده جنوب تهران را از دیگر مطالبات مردم منطقه دانست، که با سفر رئیس جمهور به تصویب رسید.