سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌ها با جهاد تبیین به امیدآفرینی در جامعه بپردازند

مهر | استان‌ها | جمعه، 02 دی 1401 - 15:11
اردستان-امام جمعه اردستان گفت: دشمنان با دروغ پراکنی از تمام تلاش خود را می کنند تا نا امیدی را در کشور رواج دهند اما رسانه های ما باید در راستای جهاد تبیین به امیدآفرینی در جامعه بپردازند.
حضرت،حيا،اردستان،امام،دهشيري،مسيح،فاطمه،ايمان،جمعه،عمل،اشاره ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته اردستان، با اشاره به حیا و ایمان، اظهار داشت: حیا و شرم جزو ایمان بوده و جایگاه فرد با ایمان در بهشت است و همچنین بدگویی و فحش خوب نیست و جایگاه فرد فحش دهنده در آتش است؛ کسی که حیا ندارد دین هم نداشته و عملاً به گناه نیز مرتکب می‌شود.
وی افزود: کسانی که حیا دارند همانند خود حضرت فاطمه زهرا (س) تقوا نیز دارند و این شرم و حیا خود موجب عفت و حجاب است.
امام جمعه اردستان با گرامیداشت ایام فاطمیه بیان کرد: یکی از مسائلی که ما می‌توانیم در آن از حضرت فاطمه الگوبرداری کنیم در موضوع خانواده است و مصداق خانواده خوب حضرت محمد و خدیجه و همچنین حضرت علی (ع) و فاطمه (س) است و باید سعی کنیم از اینها الگو گرفته بگیریم.
وی با اشاره به تولد حضرت مسیح در ۲۵ دسامبر، تصریح کرد: البته این ولادت تقریبی بوده و دقیق نیست اما این تاریخ برای مسیحیان عید است و آن را جشن می‌گیرند و پیرو آن حضرت هستند اما برخی از مسیحیان از مرام و منش حضرت مسیح در عمل پیروی نمی‌کنند.
امام جمعه اردستان ادامه داد: به تعبیر امام راحل یکی از کارهای اساسی حضرت مسیح، دفاع از مظلومان و ستمدیدگان بود و در مقابل ظلم و ستم رومیان ایستادگی می‌کرد و همچنین با منحرفان و تحریف کنندگان تورات توسط یهودیان مبارزه می‌کرد.
حجت الاسلام دهشیری خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بارها در بیانات خود در برابر مردم گفته‌اند که باید به مردم امید داد و دشمن ناامیدی می‌آفریند و دشمنان با دروغ پراکنی و سیاه‌نمایی نا امیدی ایجاد می‌کنند و امروز رسانه‌های مختلف دنیا نیز از همین روش استفاده می‌کنند.
وی ادامه داد: دشمنان با دروغ پراکنی بین مردم نا امیدی را رواج می‌دهند ولی ما باید در جهاد تبیین همانطور که رهبر انقلاب فرمودند امیدآفرین باشیم و امیدآفرینی را باید به عمل تبدیل کنیم که امیدآفرینی مسئولان با عمل صالح و نیک آنهاست که در خدمت مردم هستند.
امام جمعه اردستان خاطرنشان کرد: شهدای تازه تفحص شده در سراسر ایران در حال گردش هستند و کشور عطر و بوی شهادت به خود می‌گیرد و تشییع و مراسم وداع با شهدا در شهرستان ما هم صورت گرفت.
دهشیری با اشاره به هشدار شبکه بهداشت در خصوص بیماری هاری گفت: یکی از دلایل ایجاد این بیماری وجود سگ‌های ولگرد است و ضروری است که مسئولان مربوطه در این رابطه کاری انجام دهند.