بارگیری کالاهای اساسی مانده در بندر امام تا پایان خرداد
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری گفت: با برنامه ریزیهای صورت گرفته و بکارگیری از ظرفیت بخش خصوصی، عمده کالاهای اساسی موجود در بندر امام (ره) تا پایان خرداد بارگیری خواهند شد.

یک مقام مسئول در سازمان راهداری خبر داد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ غلامحسین دغاغله، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری اظهار کرد: طبق دستور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور و با توجه به وجود کالاهای اساسی در بندر امام خمینی (ره) همچنین همزمانی برداشت گندم و چغندر قند در استان خوزستان، با برگزاری جلسهای با حضور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان در بندر، مقرر شد از توان دیگر استانها برای حمل بار استفاده شود.
دغاغله بیان کرد: تاکنون یک میلیون و ۱۶۰ هزار تن گندم از سطح مزارع استان برداشت شده که از این میزان ۴۲۰ هزار تن آن به سایر نقاط کشور حمل شده است.
وی بیان کرد: ۱۰۰ هزار تن از چغندر برداشت شده نیز حمل و به استانهای مقصد همچون همدان، کرمانشاه و قزوین ارسال شد.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور تصریح کرد: برای کالاهای اساسی نیز طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته مقرر شد از توان و ظرفیت دیگر استانها استفاده شود و در این راستا فراخوان داده شده است.
خروج روزانه ۳ هزار کامیون از بندر امام خمینی (ره)
دغاغله ادامه داد: روزانه به صورت میانگین ۳ هزار کامیون کار خروج کالا از بندر امام خمینی (ره) را انجام میدهند که از این تعداد حدود یک هزار و ۸۰۰ کامیون کار حمل کالاهای اساسی را بر عهده دارند و مابقی، جابجایی دیگر کالاها را انجام میدهند.
وی تأکید کرد: روزانه ۴۵ هزار تن کالا از بندر امام خمینی (ره) حمل میشود که طبق هدف گذاریهای صورت گرفته این رقم به ۵ هزار تن در روز خواهد رسید.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور بیان کرد: با تلاش مجموعه اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان و تصمیمهای اتخاذ شده، مشکل حمل کالاهای اساسی از این بندر مرتفع خواهد شد و عمده کالاهای اساسی موجود در انبارهای بندر امام خمینی (ره) تا خردادماه به بازارهای هدف خواهیم رساند.
انتهای پیام/