خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضاهای مراکز تربیت معلم به دانشگاه فرهنگیان تحویل داده می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 01 دی 1401 - 20:41
بوشهر- رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور گفت:با تصویب و ابلاغ هیئت دولت، فضاهای مراکز تربیت معلم به دانشگاه فرهنگیان برمی‌گردد که نقش مهمی در حل بخشی از مشکلات این دانشگاه دارد.
دانشگاه،فرهنگيان،بوشهر،معلم،آموزش

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مراد صحرایی عصر پنج شنبه در نشست مسئولان دانشگاه فرهنگیان با استاندار بوشهر با بیان اینکه حمایت ویژه از دانشگاه فرهنگیان یک ضرورت است، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده اعضا هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر تقویت می‌شود و به ۵۰ نفر افزایش می‌یابد.
وی از تحویل فضاهای مراکز تربیت معلم گذشته به دانشگاه فرهنگیان خبر داد و بیان کرد: با تصویب و ابلاغ هیئت دولت، فضاهای مراکز تربیت معلم به دانشگاه فرهنگیان برمی‌گردد که نقش مهمی در حل بخشی از مشکلات این دانشگاه دارد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به افزایش اعتبارات این دانشگاه بیان کرد: اعتبارات تملک دارایی دانشگاه فرهنگیان بوشهر از ۷ میلیارد تومان در سال جاری به ۱۰ میلیارد تومان در سال آینده افزایش می‌یابد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور از واگذاری آموزش ضمن خدمت کارکنان وزارت آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: ۹۴۰ هزار معلم، کارمند و مدیر هر کدام سالانه ۲۰۰ ساعت در این دانشگاه آموزش می‌بینند.