خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورهای گردشگری از سفر به مناطق شمالی وکوهستانی دزفول خودداری کنند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 01 دی 1401 - 19:06
دزفول- رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول گفت: با توجه به هشدار سطح قرمز هواشناسی، تورهای گردشگری باید از سفر به مناطق شمالی و کوهستانی دزفول خودداری کنند.
گردشگري،دزفول،تورهاي،مالكان،اداره،جمله،آب

عباس چراغ چشم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به هشدار سطح قرمز اداره کل هواشناسی پیرامون وزش تندبادهای لحظه‌ای و بارندگی شدید در سه روز آینده به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی از مالکان بناهای تاریخی شهرستان دزفول درخواست می‌شود نسبت به رعایت نکات ایمنی و حفاظتی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
وی افزود: از این مالکان تقاضا می‌شود در خصوص مواردی همچون تخلیه بخش‌های در معرض خطر، پاکسازی همه مسیرهای آب رو، استفاده از پلاستیک برای پوشاندن تاق‌ها و بام‌های نیمه تمام و شمع کوبی به منظور استحکام بخشی اضطراری در بخش‌های مورد نیاز اقدامات لازم را انجام دهند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول در خصوص برپایی تورهای گردشگری در این ایام عنوان کرد: همه افراد گردشگر از جمله تورهای گردشگری از حضور در مناطق پرخطر از جمله کول خرسون، دره توبیرون، مسیر آبشار شوی و چال کندی که در خطر آب گرفتگی قرار دارند به شدت خودداری کنند.