سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادگر: مشکلات فشنگ به فدراسیون برنمی گردد / بنا نیست تیراندازن همیشه به هانوفر بروند

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 13:02
رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: مشکلات تأمین فشنگ از گذشته وجود داشته اما به فدراسیون تیراندازی برنمی‌گردد.
مسابقات،تيراندازي،تأمين،فدراسيون،مهمات،هند،هانوفر،اردوهاي،ور ...

رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: مشکلات تأمین فشنگ از گذشته وجود داشته اما به فدراسیون تیراندازی برنمی‌گردد.
علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی در حاشیه برگزاری اردو تیم ملی تیراندازی در مورد مسابقات جام جهانی هند اظهار کرد: این مسابقات اوایل اسفند برگزار می‌شود و تیم برای کسب سهمیه در هند رقابت خواهد کرد.
جای امیدواری است که بتوانیم اولین سهمیه‌های المپیک در این مسابقات کسب کنیم.
کار سختی در پیش داریم چون اغلب تیم‌های مطرح دنیا در آن مسابقات حضور دارند اما با توجه به رکوردهای که در اردوهای کنونی می‌بینیم جای امیدواری وجود دارد که در این مسابقات اولین سهمیه‌ها برای المپیک کسب شود.
رئیس فدراسیون تیراندازی در مورد تأمین فشنگ و مشکلاتی که از این جهت در اردوهای تیمی ملی وجود دارد، گفت: این مشکلات از گذشته وجود داشته و در حال حاضر نیز وجود دارد به فدراسیون تیراندازی برنمی‌گردد.
مهمات و سلاح‌ها از خارج از کشور تأمین می‌شود و ما در تأمین مهمات هم در داخل و هم در خارج مشکلاتی را داریم اما ما سعی می‌کنیم حداقل امکانات را تأمین کنیم و تیراندازها را با حداقل دغدغه‌ها راهی مسابقات کنیم.
مردم عزیز و ورزشکاران هم می‌دانند این مشکلات وجود دارد اما مربوط به فدراسیون تیراندازی نمی‌شود.
تیراندازی با رشته‌های دیگر متفاوت است ما سلاح و مهمات نیاز داریم اما سایر رشته‌ها از این نقیصه‌ها رنج نمی‌برند.
ما حداقل‌ها را تأمین کردیم تا ورزشکاران با کمترین دغدغه مبارزه و کسب سهمیه کنند.
وی در پاسخ به این سوال چرا که اردوی هانوفر و مسابقات کویت لغو شده است، گفت: ما وقتی با بحران ارزی و مالی مواجه می شویم، مجبوریم اعزام‌ها را اولویت بندی کنیم.
در مورد اردوی هانوفر شهر و تاریخ برگزاری آن عوض شده و احتمالاً این اردوها در شهر دیگری برگزار شود.
در خصوص مسابقات کویت نیز باید بگویم اهمیت آن مسابقات برای ما به اندازه هند نبود و ما با توجه به وضعیت مالی تصمیم گرفتیم.
امیدوارم با تلاش ورزشکاران و همین اردوهای داخلی نقیصه‌ها برطرف شود تا ورزشکاران مشغله ذهنی نداشته باشند.
تیراندازی بیشتر با ذهن افراد کار دارد.
وی در ادامه گفت: برای موفقیت تمامی عوامل تأثیرگذار از جمله وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک تا جایی که می‌تواند فدراسیون را همراهی می‌کند برای اعزام به مسابقات هند هم مشکل خاصی نداریم.
حداقل‌ها را تأمین کرده‌ایم تا تیراندازان بدون دغدغه به مسابقات اعزام شوند در حال حاضر با رکوردهای که در همین اردو داریم، اگر در هند نیز همین رکوردها ثبت شود قطعاً سهمیه خواهیم گرفت در گزارش مربیان نیز عملکرد بچه‌ها رضایت بخش است اما باید بدانیم صحنه مسابقات جهانی با اردوهای داخلی فرق دارد.
رئیس فدراسیون تیراندازی در پاسخ به این سوال که چرا از زمان روی کارآمدنش اردوی هانوفر اصلاً برگزار نشده است، گفت: بنا نیست که تیراندازان همیشه به هانوفر بروند.
این اردو هم تاریخ و محل برگزاری آن عوض شده آن هم به دلیل تعطیلات ژانویه بود.
برنامه جدید این است که در شهر جدید احتمالاً برنامه جدیدی را داشته باشیم که احتمالاً بعد از مسابقات هند خواهد بود در حال اقدام هستیم.
اما احتمال برگزاری زیاد است.
وی در ادامه در خصوص تاجری که قرار بود مهمات را برای فدراسیون تأمین کنند، گفت: کدام تاجر!
از شما می‌شنوم.
افرادی مختلفی برای تأمین مهمات به ما کمک می‌کند آنها تاجر فشنگ نیستند ما از منابع و ماخذهای مختلفی برای تأمین مهمات اقدام می‌کنیم.
حالا ممکن است آنها دستگاه‌ها دولتی باشد یا خصوصی یا شاید هم شرکت‌های وارد کننده باشد باید ببینم با کدام به نتیجه می رسیم.
وی در پاسخ به این سوال که مذاکره با تاجر صبحت دبیر فدراسیون تیراندازی است چطور از آن اطلاع ندارید گفت: از خودش بپرسید در این مورد خودش باید جواب بدهد.
انتهای پیام