خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس رسانه ملی برای کسی تعیین تکلیف نکرده است

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 01 دی 1401 - 07:06
مدیر روابط عمومی صداوسیما در صفحه خود در شبکه‌های اجتماعی به اظهارات همایون اسعدیان واکنش نشان داد.
صداوسيما،ملي،نوشت،مدير،روابط

مدیر روابط عمومی صداوسیما:
حسین قرایی مدیر روابط عمومی صداوسیما در واکنش به انتقاد همایون اسعدیان از اظهارات اخیر رئیس رسانه ملی نوشت: «هنرمندان صاحب واقعی آنتن هستند.» این جمله‌ای است که رئیس سازمان صداوسیما در مراسم افطاری با کارگردانان در ماه رمضان امسال گفت.
بارها هم بر آن تاکید کرد و گفت در سازمان به روی شما باز است.
مدیر روابط عمومی صداوسیما در خصوص این اظهارات در توئیت دیگری نوشت: از طرفی دکتر جبلی مدتی بعد در نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: همکارانی که کار در صداوسیما را برای خود سرمایه ملی می‌دانند، با ما کار می‌کنند و اگر کسی نخواهد متناسب با این میل و تمایل واقعی حرکت کند، مانعش نخواهیم شد.
قرایی در توئیت دیگری نوشت: رئیس رسانه ملی طبق همین حرف‌ها برای کسی تعیین تکلیف نکرده و نخواهد کرد.
امیدواریم آقای اسعدیان، کارگردان محترم سریال‌های خوب بچه‌های خیابان، راه بی‌پایان و اگه بابام زنده بود، با انصاف و دقت بیشتری درباره افراد و مواضع آن‌ها قضاوت کنند.