خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلس گردشگری هرمزگان بزودی تدوین می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 آذر 1401 - 19:53
بندرعباس - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: به دنبال تقویت برنامه‌های آموزشی جامع به‌منظور افزایش آگاهی جوامع هدف و تدوین اطلس گردشگری برای توسعه پایدار هرمزگان هستیم.
نمايندگان،گردشگري،مجلس،ابوموسي،بندرعباس،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محسنی با بیان اینکه نمایندگان مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی از برنامه‌های پیشنهادی این اداره‌کل استقبال و حمایت قاطع خود را اعلام کردند، افزود: در نشست اخیر با محمد آشوری، احمد مرادی و منصور آرامی نمایندگان مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان از برنامه‌های پیشنهادی این اداره‌کل در راستای توسعه گردشگری و صنایع‌دستی که منجر به تقویت زیرساخت‌ها، منافع جوامع محلی و پذیرش گردشگران می‌شود، استقبال کردند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس نسبت به استقرار و فعال کردن ادارات و نمایندگی‌های شهرستان‌ها تأکید داشتند، عنوان کرد: ادارات و نمایندگی‌های شهرستانی فعال می‌شوند تا مراجعین و ذی‌نفعان به‌راحتی دسترسی لازم به خدمات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی داشته باشند.
وی اضافه کرد: نمایندگان مردم حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس شورای اسلامی حمایت کامل خود را از برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در هرمزگان با توجه به مزیت غالب استان در حوزه دریایی اعلام کردند.
محسنی تصریح کرد: دو موضوع مهم شامل برنامه‌های آموزشی جامع به‌منظور افزایش آگاهی جوامع هدف و تدوین اطلس گردشگری برای توسعه پایدار در این نشست ها مطرح شد که با استقبال نمایندگان مردم بندرعباس و ابوموسی روبرو شد.