خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر جلوه های بصری واصول شهرسازی در ساخت و سازهای استان تهران

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 آذر 1401 - 18:52
تهران- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران بر رعایت جلوه های بصری واصول شهرسازی در ساخت و سازهای شهرهای این استان تاکید کرد.
شهرسازي،اصول،استان،قرار،جلسه،همكاري

به گزارش خبرنگار مهر، عابد ملکی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه کمیسیون ماده ۵ استان تهران که با حضور اعضا برگزار شد، با تاکید بر ضرورت رعایت اصول شهرسازی در نقاط مختلف این استان اظهار داشت: جلوه‌های بصری و اعمال اصول شهرسازی در ساخت و سازهای استان باید مد نظر قرار گیرد چراکه بناهای خارج از اصول، جلوه و معماری شهر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
وی همچنین خواستار همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مسئول برای گسترش همکاری جهت بهبود وضعیت ساخت‌وسازها و نظارت بیشتر و بهتر بر نحوه اجرای قانون در حوزه شهرسازی شد و گفت: استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها جهت اجرای ضوابط شهرسازی، اعتماد شهروندان را بیشتر می‌کند.
گفتنی است در این جلسه پرونده‌های موردی شهرهای باغستان، ملارد، اندیشه، رودهن، حسن آباد، رباط کریم و اسلامشهر مورد بحث و و بررسی قرار گرفت.