خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوربین‌های ثبت تخلف سرعت در آزادراه خرم‌آباد- اراک فعال می‌شوند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 آذر 1401 - 18:52
خرم‌آباد- مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان گفت: دوربین‌های ثبت تخلف سرعت در آزادراه خرم‌آباد - اراک فعال می‌شوند.
كيلومتر،راهداري،استان،شيرواني،روشنايي،تعمير

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شیروانی عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ باب مجتمع خدمات رفاهی در استان افتتاح شده است.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۳۸ باب پایگاه راهداری تعمیر و بازسازی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان لرستان یادآور شد: ۶ عدد دوربین ثبت تخلفات سرعت در آزادراه خرم‌آباد - اراک درحال نصب است که تا یک ماه تا ۴۵ روز آینده فعال می‌شوند.
وی گفت: همچنین در این مدت ۱۳۲ کیلومتر روکش آسفالت راه‌های اصلی و فرعی و ۲۲ کیلومتر لکه گیری انجام شده است.
شیروانی بیان کرد: احداث و تعریض ۶ دستگاه ابنیه فنی، نگهداری ۲ هزار کیلومتر راه‌های روستایی، خط کشی ۶۵۰ کیلومتر راه و هشت کیلومتر نصب حفاظ میانی در مدت زمان یاد شده انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان لرستان با اشاره به احداث چهار کیلومتر روشنایی و ۱۷۰ کیلومتر تعمیر و نگهداری روشنایی گفت: اقدامات انجام شده با صرف ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار انجام شده است.