خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام 30 باند کلاهبرداری رایانه ای- اخبار پلیس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 30 آذر 1401 - 14:30
رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا فراجا، از انهدام 30 باند کلاهبرداری رایانه ای خبر داد.
پليس،اجتماعي،بستر،خارجي،كلاهبرداري،شناسايي،فقره،صفحات،ريالي، ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ مصطفی نوروزی؛ رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان‌یافته پلیس فتا فراجا، از شناسایی و دستگیری متهمین حرفه‌ای فعال در زمینه کلاهبرداری در بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی خبر داد.
نوروزی اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌هایی به پلیس فتا یکی از استان‌های شمالی کشور مبنی بر مشاهده تبلیغات فروش گوشی تلفن همراه در یک صفحه اینستاگرامی و کلاهبرداری از شهروندان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی‌ها و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا در نهایت سه نفر از عوامل اصلی مرتبط با فعالیت مجرمانه ذکر شده مورد شناسایی قرار گرفتند و دستگیر شدند؛ در بررسی تجهیزات رایانه‌ای و هوشمند متهمان علاوه بر صفحه اینستاگرامی موضوع پرونده، صفحات اینستاگرامی دیگری نیز استخراج شد.
این مقام مسئول بیان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده تا کنون تعداد 60 فقره پرونده مرتبط با ارزش ریالی بالغ بر 7 میلیارد ریال در نقاط مختلف کشور شناسایی شده است.
این مقام انتظامی همچنین ادامه داد: برابر اقدامات فنی و تخصصی صورت گرفته از سوی واحدهای پلیس فتا استان‌ها، طی دو ماه اخیر تعداد 30 فقره باند و مجرم حرفه‌ای فعال در زمینه کلاهبرداری رایانه‌ای در بستر بازارهای آنلاین و شبکه‌های اجتماعی خارجی با ارزش ریالی قریب به 252 میلیارد ریال شناسایی و منهدم شده‌اند که در این رابطه 82 نفر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.
رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان‌یافته پلیس فتا فراجا در توصیه به شهروندان گفت: با توجه به اینکه مجرمین از بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی برای ایجاد صفحات جعلی و تبلیغات فریبنده به منظور کلاهبرداری از کاربران استفاده می‌کنند، اکیداً توصیه می‌کنیم که شبکه‌های اجتماعی خارجی بستر مناسبی برای خریدهای غیرحضوری نبوده و حتی‌المقدور از خرید کالا و خدمات در بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی خودداری کنند.
انتهای پیام/