خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فصل جدید «حسینیه معلی» به اعیاد شعبانیه می رسد- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 29 آذر 1401 - 18:59
براساس اعلامِ فراخوان صفحه مجازی «حسینیه معلی» و زیرنویس شبکه سه سیما، این برنامه تلویزیونی ویژه اعیاد شعبانیه خودش را مهیای آنتن خواهد کرد.
برنامه،معلي،حسينيه،فصل،سعيد،تلويزيوني،شبكه

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شبکه سه سیما با اعلامِ فراخوان شرکت به فصل جدید «حسینیه معلی»، قرار است اعیاد شعبانیه این برنامه تلویزیونی به آنتن شبکه سه سیما برگردد.
در این فراخوان که صفحه مجازی «حسینیه معلی» آن را منتشر کرده، شرکت‌کنندگان ویدئویی از اجرای خودشان در قالب‌های متناسب با مجالس اهل‌بیت (علیهم‌السلام) اعم از مدح‌خوانی، سرودخوانی، شعرخوانی و...
تهیه کنند تا از میانِ این ویدئوها، عواملِ برنامه برترین‌ها را برای حضور در این برنامه تلویزیونی آماده کنند.
مهدی رسولی، سعید حدادیان، مجید بنی‌فاطمه و محمد صمیمی از مداحان برجسته اهل بیت(ع) به عنوان میزبان در سری اول «حسینیه معلی» حضور داشتند و در فصل گذشته سعید حدادیان جای خودش را به مهدی سلحشور داد.
احتمال دارد این ترکیب در فصل جدید هم تغییراتی داشته باشد اما هنوز جزئیاتی از این فصل مطرح نشده است.
همان‌طور که سعید ستودگان تهیه‌کننده برنامه در گفت‌وگویی با تسنیم به بازتاب‌های مردمی «حسینیه معلی» اشاره کرده بود؛ استقبال‌ها از این برنامه تلویزیونی باعث شد که شبکه سه و عواملِ کار به سمتِ ساخت فصل‌های دیگر بروند.
حضورِ نوجوانان در این برنامه و مداحی‌شان مورد استقبال بسیاری از علاقه‌مندان به ستایشگری اهل‌بیت عصمت و طهارت قرار گرفته، تا جایی‌که بسیاری این درخواست را از صاحبانِ این برنامه داشته‌اند همچون «عصر جدید» که استعدادهای بسیاری را در معرضِ نگاه، قرار داد با توسعه این برنامه و فراهم کردن شرایطی برای گسترش استعدادهای «حسینیه معلی»، شاهدِ افزایش این استعدادها و پیشرفت‌شان باشیم.
انتهای پیام/