خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویب ۳۱ میلیارد ریال وام برای ۳ واحد تولیدی همدان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 29 آذر 1401 - 16:53
همدان-استاندار همدان گفت: ۳۱ میلیارد ریال وام از محل رونق تولید، به سه واحد فعال و نیمه فعال تولیدی استان پرداخت می‌شود.
استان،رفع،توليد،فرزاد،قاسمي،تسهيل،موانع،توليدي

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی فرزاد ظهر سه شنبه در سی و نهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، گفت: با تزریق ۳۱ میلیارد ریال تسهیلات، نقدینگی مشکلات پیش روی این واحدها رفع و دوباره به چرخه تولید و فعالیت باز خواهند گشت.
وی ادامه داد: رویکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، حمایت از تولیدکنندگان و پیگیری مشکلات صنایع و طرح‌های تولیدی است‌.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: بدون شک، ارائه راه‌حل منطقی برای برون رفت از مسائل شرکت‌های تولیدی استان، نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی دارد.
وی افزود: یکی از این واحدهایی که در سی و نهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مورد بررسی قرار گرفت، شرکت قطعه سازان سینا بود که دستورات مقتضی برای تقسیط ۵۰ درصد بدهی این واحد تولیدی صادر شد.
استاندار همدان ادامه داد: در این جلسه، برای مشکلات و مسائل شرکت خوشنوش تولیدکننده انواع نوشیدنی‌های گازدار در همدان با تأمین اجتماعی و امور مالیات استان، تصمیم گیری لازم انجام شد.
قاسمی فرزاد گفت: حمایت‌های لازم برای برق و گازرسانی به گلخانه شرکت خوشنوش با هم‌افزایی دستگاه‌های خدمات رسان صورت می‌گیرد.
وی تصریح کرد: انتقال گاز و برق با همکاری دستگاه‌های مربوطه برای ایجاد بیش از ۳۰۰ هکتار گلخانه در روستای کرفس شهرستان رزن انجام می‌شود.