کشف 737 عدد فشنگ جنگی در مرز پرویزخان کرمانشاه- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم
تسنیم
|
استانها
|
سه شنبه، 29 آذر 1401 - 15:23
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف 737 عدد فشنگ جنگی در مرز پرویزخان شهرستان قصرشیرین با تلاش مأموران پلیس امنیت اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علیاکبر جاویدان امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان حین گشتزنی حوالی بازارچه مرزی پرویزخان به یک دستگاه کامیون عراقی مشکوک و جهت بازرسی آن را متوقف کردند.
وی عنوان کرد: مأموران در بازرسی از کامیون توقیفی، 737 عدد فشنگ جنگی که به شکل ماهرانهای زیر شاسی خودرو مخفی شده بود، کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه همچنین از دستگیری یک نفر در این راستا و معرفی به دستگاه قضایی جهت صدور حکم لازم خبر داد.
جاویدان مبارزه با قاچاقچیان سلاح و مهمات به عنوان عامل اصلی ناامنی در جامعه را از مهمترین برنامههای پلیس کرمانشاه عنوان کرد.
انتهای پیام/