خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادکاران منتخب ایران امروز به میدان می‌روند

مهر | ورزشی | سه شنبه، 29 آذر 1401 - 09:00
چهار آزادکار اعزامی ایران به رقابتهای جایزه بزرگ لیگ کشتی پادوبنی قرقیزستان امروز به مصاف حریفان خود خواهند رفت.
جايزه،كشتي،مسابقات،زارع،اميرحسين

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های بین المللی جایزه بزرگ کشتی پادوبنی امروز سه شنبه ۲۹ آذرماه در شهر بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار می‌شود که طی آن رضا اطری، یونس امامی، مجتبی گلیج و امیرحسین زارع به میدان خواهند رفت.
بر این اساس هر کدام از چهار نماینده کشورمان در این مسابقات، تنها یک کشتی خواهند گرفت که طبق برنامه رضا اطری با آرسن هاراتونیان ارمنی که در بلگراد صاحب نشان برنز جهان شد، کشتی می‌گیرد.
یونس امامی به مصاف سیداکوف قهرمان جهان و المپیک خواهد رفت و مجتبی گلیج هم با سرگئی کوزیرف روس کشتی می‌گیرد.
حریف امیرحسین زارع هم در این مسابقات لخاگواگرل مونختور از مغولستان خواهد بود.
این مسابقات در هر وزن با جایزه ۱۰ هزار دلاری همراه خواهد بود، به طوری که که جایزه آزادکار برنده ۷ هزار دلار و جایزه نفر بازنده ۳ هزار دلار است.