خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش بروجرد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 آذر 1401 - 21:53
بروجرد- معاون مدیر کل آموزش و پرورش لرستان از کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش شهرستان بروجرد خبر داد.
پرورش،آموزش،سبحاني،نيا،مشكلات،بروجرد،سند

به گزارش خبرنگار مهر، نریمان سبحانی نیا روز دوشنبه در جلسه با مدیران هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش بیان کرد: در بحث تولید و اشتعال جوانان و ریشه کن کردن بیکاری بایستی به هنرستان‌ها و مهارت آموزی توجه جدی صورت گیرد.
وی ادامه داد: ما به صورت مستمر در حال پیگیری از طریق مرکز استان و وزارت آموزش و پرورش برای تأمین تجهیزات مورد نیاز در هنرستان‌ها هستیم.
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش بروجرد با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش افزود: مطابق این سند باید ۵۰ درصد دانش آموزان جذب رشته‌های فنی و مهارتی شوند و رویکرد و سیاست وزارت آموزش و پرورش نیز در این راستا و حمایت از هنرستان‌ها است.
سبحانی نیا بزرگترین مشکل در حوزه آموزش و پرورش بروجرد را کمبود نیروی انسانی و فضاهای آموزشی دانست و بر لزوم پیگیری برای برون رفت از این مشکلات تاکید کرد.
بنابراین گزارش، در پایان جلسه مدیران هنرستان‌ها در خصوص مشکلات و مسائل جاری مربوطه به بحث و تبادل نظر با مسئولان پرداختند و خواستار توجه به تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز در هنرستان‌ها شدند.
در انتهای بازدید سبحانی نیا از نزدیک پاسخگوی مسائل و مشکلات دانش آموزان شد.