خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص 1500 میلیارد تومان به راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 28 آذر 1401 - 20:22
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: 1500 میلیارد تومان اعتبار در سفر دولت برای راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در نظر گرفته شد.
استان،راهداري،جاده،حمل،نقل،مركزي،دستگاه،خيز،اقدامات،حادثه،تو ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، مهرداد جهانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته حمل و نقل با اشاره به هوشمند سازی جاده‌ها اظهار داشت: در راستای هوشمند سازی جاده‌ها؛ اداره کل راهداری در سطح کشور بسیار موفق عمل کرده است به طوری که امسال حدود 32 دستگاه دوربین ثبت تخلف در استان داشتیم که تعدادی دستگاه جدید نصب شد، اکنون 72 دستگاه در استان وجود دارد و 14 دستگاه در حال نصب و 5 دستگاه در حال جانمایی است.
وی با اشاره به اقدامات اداره کل راهداری در راستای افزایش ایمنی جاده‌ها افزود: امسال بیش از 200 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز، شانه سازی جاده، ایمن سازی راه‌ها و ترانشه برداری راه‌ها اختصاص داده شده است که در این راستا اقدامات مناسبی انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته در رتبه‌بندی که توسط سازمان راهدرای کشور انجام شده، راهداری استان مرکزی با توجه به‌ اقدامات انجام داده جز دستگاهایی بود که رتبه‌های خوب و برتری را در سطح کشور کسب کرده است به طوری که استان به لحاظ ابنیه و روکش راه‌ها رتبه نخست را به خود اختصاص داده است همچنین از لحاظ جابجایی کالا و شناسایی ابنیه نیز رتبه نخست را داراست.
جهانی بیان کرد: در زمینه ساخت و نگهداری راه‌های روستایی(ارتقا 10 درصدی وضعیت راه‌های روستایی) نیز ورود کرده و اکنون با توجه به اقدامات انجام گرفته 93 درصد راه‌های روستایی بالای 20 خانوار دارای راه آسفالته هستند همچنین در 9 ماهه امسال 22 کیلومتر به روشنایی راه‌های استان اضافه شده است.
وی با اشاره به نقاط حادثه‌خیر استان گفت: تمامی نقاط حادثه خیز شناسایی شده در سال 95 اصلاح هندسی شده همچنین سازمان راهداری در ابلاغیه جدید 18 نقطه حادثه خیز برای استان اعلام کرده که باید توسط کارشناسان بررسی شود، در حال حاضر رفع 4 نقطه حادثه خیز در دست اقدام است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با اشاره به اینکه تمامی خودروها تحت معاینه فنی قرار می‌گیرند و خودروی فاقد معاینه فنی توسط پلیس متوقف می‌شود، بیان کرد: بیشترین تردد در جاده‌ها مربوط به خودروهای سنگین بوده که آلایندگی آنها نیز بیشتر از خودروهای سبک است.
جهانی تصریح کرد: دبیرخانه بندر خشک در فرودگاه است و برای ایجاد این بندر مکانی در نظر گرفته شده و در حال تامین زمین است، قطعا برای ایجاد این بندر باید بخش خصوصی وارد شود، همچنین در راستای حمایت از رانندگان حمل و نقل برون شهری مقرر شده نیم درصد از محل درآمد سازمان راهداری برای بیمه تکمیلی رانندگان به حساب تشکل‌ها واریز شود.
وی در ارتباط با مصوبات سفر ریاست جمهوری عنوان کرد: در سفر ریاست جمهوری 1500 میلیارد تومان اعتبار برای راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در نظر گرفته شد که 900 میلیارد تومان آن از محل منابع ملی و 600 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی بوده است که تاکنون 20 الی 30 درصد از اعتبارات ملی دریافت شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خاطرنشان کرد: سال گذشته در مسیر جاده اراک-خمین بیش از 4 کیلومتر روشنایی داشتیم که به دلیل سرقت‌های انجام شده و خسارت‌های وارده به اداره کل راهداری استان با مشکل مواجه شدیم ولی مقرر شد تا یک ماه آینده این مشکل برطرف شود و روشنایی مسیر جاده اراک-خمین انجام شود.
انتهای پیام/711/ن