خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترخیص ۸ بیمار کرونایی بهبودیافته از بیمارستان های گیلان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 آذر 1401 - 19:46
رشت- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به ادامه روند کاهشی کرونا در این استان گفت: ۸ بیمار کرونایی بهبودیافته از بیمارستان های گیلان ترخیص شدند.
گيلان،بيمار،بستري،درماني

فردین مهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بستری ۱۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان گیلان اظهار کرد: طی شبانه روز اخیر، ۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا بستری شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: ۲ بیمار کرونایی بدحال به منظور دریافت خدمات درمانی ویژه‌تر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
مهرابیان تصریح کرد: توجه مردم به الزامات بهداشتی و رعایت دستورالعمل‌ها باعث شده که روند ابتلاء به کرونا در استان گیلان کاهشی باشد و امیدواریم این شرایط تداوم یابد.
وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته، ۸ بیمار بهبود یافته کرونایی از مراکز درمانی استان گیلان ترخیص شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن درخواست از مردم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی عنوان کرد: بیشتر شهرهای گیلان هم اکنون آبی است و هیچ شهری در وضعیت قرمز و یا زرد قرار ندارد.