خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان درصدد تصویب قانون ضد نژادپرستی و توهین به ادیان و مقدسات

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 15:50
رئیس هیئت عربستان در بیست و هشتمین دور از فعالیت "کمیته ممانعت از جرایم و تحقق عدالت کیفری" اعلام کرد، "دولت ریاض پیش‌نویس قانون جدیدی را بررسی می‌کند که نژادپرستی و انزجار را جرم و تشکیل سازمان‌هایی با رویکرد تبعیض نژادی را ممنوع می‌داند".
انزجار،نژادپرستي،تعصب،نژادي،اديان،تبعيض،عربستان،الانصاري،هيئ ...

رئیس هیئت عربستان در بیست و هشتمین دور از فعالیت "کمیته ممانعت از جرایم و تحقق عدالت کیفری" اعلام کرد، "دولت ریاض پیش‌نویس قانون جدیدی را بررسی می‌کند که نژادپرستی و انزجار را جرم و تشکیل سازمان‌هایی با رویکرد تبعیض نژادی را ممنوع می‌داند".
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، عبدالله بن فخری الانصاری، رئیس هیئت عربستان در افتتاحیه بیست و هشتمین دور از فعالیت این کمیته که در مقر سازمان ملل در وین برگزار شد، مدعی شد، "پیش‌نویس قانون جدید همچنین حمله به اماکنی که در آن مناسک دینی انجام می‌شوند، تحقیر کردن ادیان، توهین به مقدسات، اشاعه انزجار و نفرت، نژادپرستی علیه افراد و گروه‌ها را منع و بافت اجتماعی را از خطرات تبعیض در زمینه دستیابی اعضا و گروه‌های جامعه به حقوق و وظایف خود حفظ می‌کند؛ تبعیضی که می‌تواند به دلایل نژادی، قبیله‌ای، منطقه‌ای، مذهبی یا طبقه‌بندی فکری و سیاسی صورت بگیرد.
وی گفت: "عربستان معتقد است تعصب موجود در ایدئولوژی یک تهدید اساسی است که صلح و امنیت جهان را در معرض خطر قرار می‌دهد".
الانصاری با استناد به گزارش‌هایی که نشان می‌دهند طی سال‌های اخیر انزجار و تعصب علیه دین اسلام به مرحله‌ نگران‌کننده‌ای رسیده و این مساله روند رو به رشدی داشته گفت، اسلام و مسلمانان در بسیاری از کشورها در معرض هجمه‌های عامدانه با هدف بدنام کردن آنها قرار دارند.
وی از سازمان ملل و همه سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی خواست همه تلاش خود را برای مبارزه با "طفره روی از مجازات به دلیل ارتکاب جرایم توهین به پیروان ادیان" به کار گیرند، موارد تعصب و تبعیض نژادی را محکوم کرده، قوانین محدودکننده اظهارات تحریک‌آمیز علیه ادیان و پیروان آنها را ادامه داده و دعوت به نژادپرستی و انزجار دینی را جرم اعلام کنند.
این مقام سعودی به اهمیت وجود قوانینی قاطع در فضای مجازی که تبدیل به فضایی برای شاعه افکار افراطگرایی شده و نیز اهمیت وضع استراتژی‌هایی ملی و ایجاد برنامه‌های ملی برای کاربران به خصوص در بخش رسانه و آموزش و دنبال کردن ارزش‌های سازش اشاره کرد.
انتهای پیام