خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰۰ هزار هکتار از مراتع کهگیلویه و بویراحمد احیا شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 آذر 1401 - 19:12
یاسوج_ مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی سالهای گذشته،
۲۰۰ هزار هکتار از مراتع استان با کشت بذر گیاهان مرتعی و جنگلی احیا شده است.
جاويد،مرتع،كاشت،بخت،گياهان

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاوید بخت عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: با هدفگذاری انجام شده، در ۴۰۰ هزار هکتار از مراتع و جنگل‌های استان کاشت گیاهان دارویی برنامه ریزی شد.
جاوید بخت با بیان اینکه موفقیت کاشت گیاهان دارویی و تأثیر آن در حفظ جنگل و مرتع، افزایش پوشش گیاهی و رونق اقتصادی مرتع داران، استقبال مردم از طرح‌های مشارکتی مردمی در احیای منابع طبیعی را به همراه داشت، تصریح کرد: ظرف ۲ سال اخیر اقدامات مناسبی در این محور عملیاتی شده است.
وی افزود: با مشارکت مردم و مرتع داران، بیش از ۴ هزار هکتار از مراتع و جنگل‌های کم بازده با کاشت بذر گیاهان دارویی و درختان جنگلی شامل بلوط، آنغوزه، باریجه و جاشیر احیا شد.
جاوید بخت گفت: در سال جاری نیز، با کمک پویش‌های مردمی و سازمان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها بیش از ۴ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی بذر کاری می‌شود.