خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرلشکر باقری: ارتش همواره در خط مقدم ارتقای امنیت و آرامش مردم بوده است- اخبار نظامی

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 28 آذر 1401 - 10:12
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: ارتش جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب و در دفاع مقدس و ایجاد بازدارندگی در دفاع از کشور و ارتقا امنیت و آرامش در راه پیشرفت کشور، همواره در خط مقدم بوده است.
ارتش،مسلح،اساسي،اسلامي،كشور،معيشت،آرامش،مهمي،مسكن،امنيت،نيرو ...

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز(دوشنبه 28 آذر) در مراسم افتتاح منازل مسکونی ارتش در تهران و سراسر کشور طی سخنانی اظهار داشت: در مکتب اسلامی مجاهدان میهن اسلامی دژ مستحکم امنیت و آرامش مردم هستند و ارتش جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب و در دفاع مقدس و ایجاد بازدارندگی در دفاع از کشور و ارتقا امنیت و آرامش در راه پیشرفت کشور، همواره در خط مقدم بوده است و از این جهت خداوند بزرگ را شاکریم که ملت ایران دارای چنین نیرویهای مسلح مقتدری است.
وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی در کنار توسعه تجهیزات و پیشبرد طرح‌های عملیاتی و نشان دادن آمادگی و اقتدار به معیشت کارکنان هم توجه اساسی داشته است.
همگامی که یک‌رزمنده با گذشتن از آسایش خود به مرزها می رود بر عهده فرماندهان است که معیشت و مسکن او را مورد توجه قرار دهند که به شکر خدا در نیروی زمینی ارتش در این زمینه کار بخوبی در حال پیشرفت است.
سردار باقری ادامه داد: مسئله مسکن به عنوان یکی‌از اساسی ترین بحث‌های معیشت موضوع فوق العاده مهمی است در زمینه مسکن سازمانی و شخصی گام های مهمی در ارتش برداشته شده و موضوع در مسیر درست خود قرار گرفته است.
مهم این است که ارتش منتظر بودجه های دولتی نشده است و با مولد کردن سرمایه های اساسی که در خدمت داشته این مهم را انجام داده است.
ساخت منازل مسکونی، پادگان ها و بیمارستان ها با کیفیت مناسب از جمله اقدامات مهمی است که انجام شده است.
رییس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: این امر فرمانده کل قوا است که نیروهای مسلح باید در مقاطع میانی خدمت دارای منزل شخصی بشوند و بدون دغدغه زندگی آرامی داشته باشند، در ارتش مورد توجه قرار گرفته و در قالب پروژه های کوثر در حال اجرا است.
وی عنوان کرد: با وجود چنین منازلی و کمک به رفع سایر مشکلات معیشتی موجب آرامش خاطر و بدون دغدغه دست به ماشه بودن را به ارمغان می آورد که نقش اساسی در ارتقا امنیت کشور ایفا می کند.
انتهای پیام/