خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال انباشت آلاینده‌های جوی در استان قزوین

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 آذر 1401 - 09:59
قزوین- کارشناس هواشناسی در قزوین گفت: با توجه به پایدار بودن وضعیت جوی در استان قزوین احتمال انباشت آلاینده‌ها در روزهای پیش رو وجود دارد.
قزوين،استان،جوي،شاهد،سانتيگراد

مهدی آخوندی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت جوی استان قزوین گفت: در روز دوشنبه شاهد پایداری و ثبات در وضعیت جوی استان قزوین هستیم و از این روز پیش بینی انباشت آلایندگی‌های جوی را داریم.
وی افزود: این انباشت با توجه به سکون جو ایجاد می‌شود و بدین صورت شاهد آلودگی هوا در شهرهای پرتردد و صنعتی استان قزوین خواهیم بود.
این کارشناس هواشناسی تصریح کرد: از فردا سه شنبه با توجه به نفوذ زبانه‌های پرفشار و گذر امواج تراز میانی جو به نظر می‌رسد در برخی مناطق استان از جمله ارتفاعات شاهد افزایش ابر و بارش‌های پراکنده باشیم.
وی در پایان یادآور شد: همچنین شب گذشته، شب نسبتاً سردی را پشت سر گذاشتیم به طوری که حداقل دما در شهر آوج ۴ درجه سانتیگراد زیر صفر بود و دما در همان ساعت در شهر قزوین، دو درجه سانتیگراد زیر صفر گزارش شد.