خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی لرستان آسفالت شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 27 آذر 1401 - 20:41
خرم‌آباد- معاون عمرانی استانداری لرستان گفت: طی یک سال گذشته ۱۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی لرستان آسفالت شده است.
راهداري،لرستان،حمل،نقل،تلاش،جهت،دالوند،آسفالت،استانداري

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا دالوند امروز یکشنبه در در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل و راهداری لرستان و تجلیل از فعالان عرصه حمل و نقل و راهداری این استان، اظهار داشت: لرستان در مسیر تردد راه‌های شمال به جنوب و کریدور غرب به شرق در یک موقعیت استراتژیک است و به همین جهت در حوزه حمل و نقل از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی پای به پای دست‌اندرکاران راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تلاش می‌کنند، و تلاش آنها از چند جهت ارزشمند و قابل تقدیر است، گفت: جهت اهمیت کار عوامل و دست اندرکاران حمل و نقل تلاش برای جابجایی کالا و مسافر است.
معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه دست اندرکاران راهداری، در بحث آسفالت کردن و راه‌شکافی و در موضوعات متفاوت و متعدد حوزه جاده‌های روستایی، زحمات فراوانی را متحمل می‌شوند، گفت: در یک سال گذشته ۱۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی لرستان آسفالت شده است.
دالوند با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که باعث می‌شود روستاییان محل و ماوای خود را رها کنند و در حاشیه شهرها ساکن شوند زیرساخت‌ها و به ویژه راه و جاده است، عنوان کرد: در دولت مردمی، تلاش برای حل مشکلات زیرساختی روستاها و جلوگیری از مهاجرت روستا به شهر است.
وی با بیان اینکه نگهبانی، حفاظت و حراست راه‌ها، حفظ حریم جاده‌ها و بازسازی راه‌ها، جهت دیگر اهمیت کار عوامل راهداری و نیروی انتظامی است که امنیت راه‌ها و جاده‌ها را به مردم ارائه می‌دهند، گفت: تلاش برای چه کاری بزرگ‌تر و ارزشمندتر از اینکه با حفظ امنیت راه‌ها، اجازه ندهیم خانواده‌ای داغدار یا فرزندی یتیم شود.
معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه در اداره‌کل راهداری اتفاقات خوبی در جاده‌های شهری و بزرگراه‌ها در حال انجام است، ادامه داد: در نیمه دوم سال آینده تعدادی از پروژه‌های بزرگراه‌های استان و پروژه‌هایی که در سنوات اخیر متوقف شده بود، به بهره‌برداری می‌رسد.