خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره برداری از ۵۲ واحد مسکن برای خانواده‌های ۲ معلول در اهواز

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 27 آذر 1401 - 15:47
اهواز- مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: پروژه ساخت ۵۲ واحد مسکن برای خانواده‌های دو معلول در اهواز به زودی به بهره برداری می‌رسد.
مسكن،بهزيستي،بلاعوض،مددجويان

مهران کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مطالبه بهزیستی برای خانه دار شدن مددجویان تحت پوشش اظهار کرد: مددجویان دارای پروانه ساخت مسکن می‌توانند برای دریافت کمک بلاعوض ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن به این سازمان مراجعه کنند.
وی از انعقاد قراردادهایی میان بهزیستی، بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی و بنیاد مسکن برای خانه دار شدن خانواده‌های دارای دو معلول یا بیشتر خبر داد.
مدیرکل بهزیستی خوزستان افزود: در این راستا ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای ساخت مسکن به خانواده‌های دو معلول پرداخت می‌شود، پروژه ساخت ۵۲ واحد مسکن برای خانواده‌های دو معلول در اهواز به زودی به بهره برداری می‌رسد.
وی با اشاره به انعقاد قرارداد و پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه و اعطای کمک‌های بلاعوض بهزیستی برای خانه دار شدن مددجویان روستایی گفت: خانواده‌های تحت پوشش می‌توانند با مبایعه نامه مسکن، ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض ودیعه و تسهیلات قرض‌الحسنه ۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند.