خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۴۰۰ قبضه اسلحه در خوزستان/ ۸۰ هزار نوع فشنگ ضبط شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 27 آذر 1401 - 14:29
خرمشهر- فرمانده مرزبانی کشور گفت: در سه ماهه گذشته ۴۰۰ قبضه اسلحه و ۸۰ هزار نوع فشنگ در مناطق مختلف مرزی خوزستان کشف و ضبط شده است.
كشف،مرزباني،مرزي،قاچاق،سلاح،مرزبانان،اروند،كلت،گودرزي،ضبط،سردار

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد علی گودرزی پیش از ظهر امروز یکشنبه ضمن بازدید از هنگ مرزی خرمشهر در جمع خبرنگاران بیان کرد: در ۴۸ ساعت گذشته مرزبانان در هورالعظیم و منطقه عمومی خرمشهر در نقطه صفر مرزی در عملیات‌های گسترده موفق به کشف دو محموله قاچاق سلاح شدند.
فرمانده مرزبانی کشور خبر داد: در کشفیات شب گذشته ۳۳ هزار گلوله انواع سلاح جنگی از نوع m ۱۶، کلت کمری و کلاشینکف کشف شد و یکی از قاچاقچیان به هلاکت رسید.
سردار گودرزی افزود: در عملیات هوشمندانه‌ای ۲۳ هزار ۷۷۳ فشنگ جنگی و یک قبضه کلت از شناوری در آبراه اروند کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: مأموران مرزبانی این محموله قاچاق را از شناورهای صیادی در آبراه اروند کشف و توقیف کردند و در این رابطه ۲ قاچاقچی نیز دستگیر و برای طی مراحل قانونی تحویل دستگاه قضا شدند.
فرمانده مرزبانی کشور بیان کرد: اعضای ۱۹ باند قاچاق مهمات و سلاح هم در هورالعظیم با هوشیاری مرزبانان دستگیر و منهدم شده‌اند؛ این اقدامات مهم با همکاری مرزبانی عراق، سربازان گمنام امام زمان (عج)، نیروی انتظامی و سپاه پاسداران محقق شده است.
وی تصریح کرد: در ۳ ماهه گذشته ۴۰۰ قبضه اسلحه شامل ۳۳۰ اسلحه کلت کمری و ۸۰ هزار نوع فشنگ در اروند رود و مناطق مختلف مرزی خوزستان کشف و ضبط شده است.
سردار گودرزی گفت: با توجه به اتفاقات اخیر عده‌ای هستند که می‌خواهند تنور اغتشاش را گرم کنند و با وارد کردن سلاح‌های قاچاق شرایط کشور را ناامن کنند، مرزبانان این افراد را در نقطه صفر مرزی زمین گیر کردند و ۷ تن از اشرار نیز به هلاکت رسیدند.
وی افزود: همکاران ما در چابهار با یک گروه مسلح در بندر جاسک درگیر شده‌اند، ۳ نفر از قاچاقچیان دستگیر شدند و ۵۰۰ کیلو انواع مواد مخدر از جمله مخدر صنعتی و سلاح و مهماتی که به دریا انداخته‌اند، کشف و ضبط شده است.