خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

والدین شهدا همواره مروج فرهنگ ناب شهیدان بوده‌اند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 27 آذر 1401 - 14:00
زنجان -نماینده ولی فقیه در استان زنجان و همچنین استاندار زنجان تاکید کردند: والدین شهدا در لحظه لحظه‌های زندگی با برکت خود همواره مبلغ و مروج فرهنگ ناب شهیدان بوده‎‌اند.
اسماعيلي،پدر،شهيدان،شهدا،عزيزترين،قنبر،گرانقدر،سهراب

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی خاتمی و محسن افشارچی روز یکشنبه در پیام مشترکی به مناسبت درگذشت پدر شهیدان« قنبر و سهراب اسماعیلی» افزودند: والدین شهدا که عزیزترین هستی خود را در راه دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی فدا کرده‌اند، اسوه‎‌های واقعی مقاومت و ایثار هستند.
نماینده ولی فقیه در استان و استاندار زنجان با بیان اینکه خبر درگذشت«حاج مختار اسماعیلی» پدر گرانقدر شهیدان والامقام «قنبر و سهراب اسماعیلی»، موجب تالم و تاثر فراوان شد، خاطرنشان کردند: بی‌تردید این پدران و مادران شهدا که سرمایه‎‌های عظیم کشورمان هستند، خالصانه و برای رضایت حق از عزیزترین سرمایه خویش گذشتند تا ارواح قدسی آن طائران ملکوت، حافظ و پاسدار نظام و میهن اسلامی‌مان باشد.
حجت الاسلام خاتمی و افشارچی اظهار داشتند: حال روح بلند و ملکوتی پدر این شهیدان پس از مدت‎ها فراق، به اعلی علیین پر کشید و به فرزندان شهیدش پیوست.
امام جمعه و استاندار زنجان، در پیام خود افزودند: این ضایعه را به مردم غیرتمند استان، خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران به ویژه خانواده‎ محترم اسماعیلی تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال برای آن پدر گرانقدر علو درجات و رحمت واسعه الهی مسئلت داریم.