خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به دنبال همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم/ صنعت حمل و نقل‌ مردم‌پایه می‌شود

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 27 آذر 1401 - 13:06
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه دو ویژگی‌ صنعت حمل و نقل «فناورمحور بودن» و ‌«مردم‌پایه بودن» است، گفت: در وزارت راه و شهرسازی به دنبال مردم پایه‌بودن صنعت حمل و نقل هستیم.
حمل،نقل،دنبال،صنعت،شهرسازي،بذرپاش

به گزارش مشرق، مهرداد بذرپاش، امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته ضمن اشاره به اهمیت حمل و نقل در اقتصاد کشور، اظهار داشت: مشکلات صنعت حمل و نقل باید بخش به بخش حل شود، این وظیفه وزارت راه و شهرسازی است و ما آن را به جدیت پیگیری می‌کنیم.
بذرپاش در تبیین جهت‌گیری جدید وزارت راه و شهرسازی در بخش حمل و نقل گفت: در بخش صنایع هوایی، زمینی به دنبال حرکت به سوی فناور شدن هستیم‌، فاصله ما از فناوری، سبب شده است نتوانیم جوابگوی مردم باشیم.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ‌صنعت حمل و نقل باید به دنبال اخذ فناوری باشد، گفت: باید بپذیریم که با روش‌های سنتی نمی‌شود با دنیا همسو باشیم و صنعت حمل و نقل را اداره کنیم.
وی ضمن بیان اینکه نمایشگاه حمل و نقل نماگر این صنعت است، گفت: باید به دنبال این باشیم که مرز دانش و فناوری را با چه نقشه‌ای پیش ببریم، مگر می‌شود که در یک اتاق دربسته مشکلات را حل کرد؟
بذرپاش با اشاره به اهمیت مشارکت در حوزه حمل و نقل گفت: اشتراکات است که مشکلات را حل می‌کند و پیشرفت در بخش‌های مختلف را ایجاد خواهد کرد؛ وزارت راه و شهرسازی به دنبال همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان است.
وی ادامه داد: فعال بودن و نترس بودن از ویژگی شرکت‌های دانش‌بنیان است و ما به دنبال محافظه‌کاری نباید باشیم.
وزیر راه و شهرسازی در تشریح دومین ویژگی صنعت حمل و نقل گفت: ما باید به دنبال مردم‌داری باشیم و کوچک‌ترین ناراحتی مردم از حمل و نقل برای ما مهم است.
وی افزود: به دنبال مردم پایه‌بودن صنعت حمل و نقل هستیم و مردم‌پایه‌تر شدن این صنعت را دنبال می‌کنیم.
بذرپاش گفت: پس دو ویژگی‌ صنعت حمل و نقل، «فناورمحور بودن» و ‌«مردم‌پایه بودن» است.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: نمایشگاه صنعت حمل و نقل می‌تواند به ما را به سمت فناوری و مردم‌پایه‌تر شدن سوق دهد.