خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار روسیه به یونان

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 27 آذر 1401 - 12:41
نماینده دائم رئیس جمهور روسیه در شبه‌جزیره کریمه گفت: تصمیم آتن برای ارسال سامانه پدافندی اس-۳۰۰ به اوکراین، منافع ملی یونان را به خطر می‌اندازد.
يونان،پدافندي،سامانه،اوكراين،آتن

به گزارش مشرق، گئورگی مورادوف، نماینده دائم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در شبه جزیره کریمه می‌گوید که تصمیم آتن برای تحویل سامانه پدافندی اس -۳۰۰ به اوکراین، برای منافع ملی یونان «اقدامی پرخطر» است.
مورادوف تأکید کرد: چنین اقدامی از سوی آتن نه تنها ابراز بی‌معنا خصومت علیه مسکو است بلکه منافع ملی یونان را هم به خطر می‌اندازد؛ منافعی که مردم این کشور همین حالا هم آن را بلند فریاد می‌زنند.
به گفته مورادوف، انتقال این سامانه‌ها به کی‌یف، «قطعا توان دفاعی یونان را به شدت تضعیف می‌کند.»
نیکولاس پاناگیوتوپولوس، وزیر دفاع یونان روز جمعه گفته بود که اگر آمریکا «سامانه‌های پاتریوت را در محل نصب کند»، دولت یونان آماده است تا سامانه پدافندی اس -۳۰۰ را از جزیره کِرت به اوکراین بفرستد.