خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدا تبلت به ارزش 5.6 میلیارد ریال به دانش آموزان ایتام نیازمند استان بوشهر+ تصویر- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 27 آذر 1401 - 10:35
اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان بوشهر در کمک به اقشار آسیب پذیر، اقدام به اهدای 80 دستگاه تبلت به ارزش بیش از 5.6 میلیارد ریال به دانش آموزان ایتام تحت حمایت کمیته امداد در مناطق محروم استان بوشهر کرد.
امداد،كميته،بوشهر،حمايت،اتباع،خارجي،امور،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، در راستای کمک به اقشار نیازمند جامعه 80 دستگاه تبلت به ارزش بیش از 5.6 میلیارد ریال صبح امروز با مشارکت اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر در اختیار دانش‌آموزان ایتام تحت حمایت کمیته امداد در مناطق محروم قرار گرفت.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان بوشهر در آیین اهدا تبلت به دانش‌آموزان ایتام تحت پوشش کمیته امداد با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد، اظهار داشت: اهدای این تبلت‌ها رسالت کوچکی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم در این استان است.
راضیه علی‌پور ضمن قدردانی از همکاری کمیته امداد برای انجام این مراسم، گفت: اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی بوشهر علاوه بر وظایف ذاتی خود تلاش می‌کند برای حمایت از افراد و کودکان بی‌بضاعت اقدام کند.
وی ادامه داد: امروز بیش از 80 دانش‌آموز یتیم مناطق کم‌برخوردار بخش کلمه، بوشکان، دلوار، اهرم و سعدآباد در این مراسم حضور یافتند که تلاش می‌شود در آینده حمایت‌های بیشتری را از فرزندان محروم این مرز و بوم داشته باشیم.
11 هزار دانش‌آموز نیازمند تحت حمایت کمیته امداد
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر نگرش حمایتی مدیران اداره امور اتباع خارجی بوشهر را نسبت به نیازمندان جامعه مورد تقدیر قرار داد و خدمات انجام شده را بسیار ارزشمند توصیف کرد.
محمد رضا میری اظهار داشت: هم اکنون بیش از 11 هزار دانش‌آموز نیازمند تحت حمایت کمیته امداد در استان بوشهر وجود دارد که در طول سال با حمایت‌های کمیته امداد و خیران و نیکوکاران خدمات تحصیلی و فرهنگی مختلفی را دریافت می‌کنند.
وی با بیان اینکه اغلب دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد نخبه هستند، گفت: این دانش‌آموزان به مدارج علمی درخشان دست یافته‌اند و این دستاورد مدیون حرکت مردمی و حمایت‌های انسان‌های بخشنده بوده است.
انتهای پیام/190/