خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «آخرین عکس» منتشر شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 آذر 1401 - 16:11
بوشهر- کتاب « آخرین عکس» حاوی روایت زندگی و خاطرات شهید علی مزارعی (از شهدای شهرستان دشتی) اثر غلامعباس احمدی منتشر شد.
شهيد،عكس،كتاب،مزارعي،خاطرات،احمدي،دشتي،شهادت

نویسنده کتاب «آخرین عکس» در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آخرین عکس خاطرات زندگی شهید علی مزارعی از زبان خانواده و هم رزمان شهید است که در سه فصل تدوین و گردآوری شده است.
غلامعباس احمدی بیان کرد: خاطرات این کتاب خواننده را با سبک زندگی شهید مزارعی آشنا می‌کند.
احمدی ادامه داد: این کتاب در پاییز امسال توسط انتشارات حماسه یاران راهی بازار شد.
وی یادآور شد: این کتاب در ۱۱۲ صفحه توسط مجموعه فرهنگی ایثار و شهادت پلاک ۲۳۴ شهدای شهرستان دشتی تهیه و تنظیم شده است.
وی در ارتباط با نام کتاب نیز توضیح داد: شهید مزارعی در شب آخرین اعزام حین آماده کردن وسایلش به هم رزمش گفته بود «این عکس رو بگیر و یک جای مطمئن نگه دار، ممکنه یه روزی به درد تون بخوره.»
احمدی افزود: پس از اینکه خبر شهادتش را آوردند از خانواده شهید درخواست عکس می‌شود که همان عکس به عنوان آخرین عکس شهید مورد استفاده قرار می‌گیرد و همین موضوع منجر شد تا نام «آخرین عکس» برای بیان خاطرات شهید مورد استفاده قرار گیرد.
شهید «علی مزارعی» فرزند ابراهیم در پنج مرداد سال ۱۳۳۷ در روستای «میانخره» از توابع شهرستان دشتی در استان بوشهر دیده به جهان گشود و در عملیات کربلای ۴ در تاریخ چهارم دی ماه ۱۳۶۵ به درجه رفیع شهادت رسید.