خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری ۷۳ بیمار کرونایی در گلستان/ ۴ شهرستان در وضعیت آبی هستند

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 آذر 1401 - 13:55
گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: براساس آخرین گزارش وزارت بهداشت و درمان،چهار شهر گلستان در وضعیت آبی قرارداشته و در مراکز درمانی این استان ۷۳ بیمار کرونایی بستری هستند.
بستري،بيماران،كرونا،نفر،گلستان

سعید گل‌فیروزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تعداد بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی و بیمارستان‌های گلستان ۷۳ بیمار است که سیر نزولی بستری در هفته‌های اخیر همچنان ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: از مجموع بیماران بستری تعداد ۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و دو نفر به ونتیلاتور متصل هستند که حال آن‌ها وخیم است.
وی ادامه داد: در حال حاضر شهرستان‌های گرگان، آق قلا، بندرگز، ترکمن، کلاله، گالیکش، گمیشان، گنبدکاووس، مراوه تپه و مینودشت در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند و چهار شهرستان آزادشهر، علی آبادکتول، رامیان و کردکوی هم از لحاظ شیوع کرونا در وضعیت عادی و آبی قرار گرفتند.
گل فیروزی گفت: روند بیماران مبتلا به کرونا کاهشی بوده و در هفته‌های اخیر بین ۹۰ تا ۱۲۰ نفر در نوسان است.