خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴ میلیارد تومان زکات در استان قزوین جمع آوری شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 14:04
قزوین- رئیس اداره زکات کمیته امداد استان قزوین گفت: سال گذشته بیش از ۱۴ میلیارد تومان زکات در مناطق مختلف استان جمع آوری و در امور نیازمندان و کارهای عمرانی مناطق محروم هزینه شد.
زكات،تومان،استان،شهسواري،كشاورزان،پرداخت

باب الله شهسواری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال گذشته با همت مسئولان استان، شهرستان و بخش‌ها توانستیم حدود ۱۴ میلیارد تومان زکات در استان جمع آوری کنیم.
وی افزود: از این میزان زکات جمع آوری شده حدود ۷ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان زکات واجب بوده است.
شهسواری تصریح کرد: همچنین ۳ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان زکات جمع آوری شده را زکات مستحبی و دو میلیارد و ۸۱۵ میلیون تومان زکات فطره و ۵۸۵ میلیون تومان هم کفاره‌ها بود.
رئیس اداره زکات کمیته امداد امام خمینی استان قزوین یادآور شد: در سال گذشته حدود ۱۰۹ درصد از درآمدهای پیش بینی شده از زکات تحقق یافت و نسبت به سال مشابه قبل از آن ۳۵ درصد رشد داشتیم.
شهسواری گفت: در سال جاری پیش بینی می‌شود با کمک کشاورزان و خیرین بیش از ۱۹ میلیارد تومان زکات در استان جمع آوری شود.
وی در خصوص هزینه کرد زکات جمع آوری شده نیز اظهار داشت: از محل زکاتی که در سال گذشته جمع آوری شد ۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای امور نیازمندان هزینه شد که ۶۲ درصد مجموع زکات را شامل می‌شد.
رئیس اداره زکات کمیته امداد امام خمینی استان قزوین یادآور شد: همچنین ۳۸ درصد زکات جمع آوری شده معادل ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای پروژه‌های عمرانی هزینه شد.
وی با تقدیر از کشاورزان و پرداخت کنندگان زکات تصریح کرد: علیرغم همه مشکلات اقتصادی و شرایط موجود کارهای خیر خواهانه هرگز تعطیل نشده و پرداخت زکات نیز به عنوان یک تکلیف و واجب دینی مورد توجه کشاورزان و باغداران بوده و از رشد ۳۵ درصدی هم برخوردار بوده است که جای تقدیر دارد.
شهسواری گفت: امسال هم پیش بینی می‌کنیم با رشد ۳۰ تا ۴۰ درصدی پرداخت زکات روبرو شویم.
وی اظهار داشت: از کشاورزان و باغدداران و دامداران که مشمول زکات واجب هستند درخواست می‌کنیم در پرداخت زکات تعجیل کنند و فرصتی را برای ما فراهم کنند تا از این محل به امور نیازمندان رسیدگی کنیم.