خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران به همکاری با کشور‌ها برای مقابله با تروریسم ادامه می‌دهد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 26 آذر 1401 - 00:42
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: ایران به همکاری با کشور‌ها از جمله کشور‌های جنوب و غرب آسیا در مقابله با تروریسم ادامه خواهد داد.
ايران،تروريستي،تروريسم،پاكستان،حمله،ايرواني،سفير

ایروانی:
امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در مراسم هشتمین سالگرد یادبود قربانیان حمله به مدرسه دولتی پیشاور پاکستان در سخنانی گفت: دو کشور همسایه، ایران و پاکستان همواره رنج و شادی، چالش و فرصت مشترک داشته اند و هر دو نیز از تروریسم رنج می‌برند.
سفیر ایران با بیان اینکه ایران قربانی تروریسم است و ۱۷ هزار شهید در زمینه داشته است، تصریح کرد: موضع اصولی ما محکومیت تروریسم به هر شکل و روشی است.
ایروانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از نخستین کشور‌هایی بود که حادثه تروریستی حمله به مدرسه پیشاور را محکوم کرد، گفت: همچنان همدردی خود را با قربانیان این حمله تروریستی، مردم و دولت پاکستان که هنوز از عواقب این حمله تروریستی رنج می‌برند، ابراز می‌داریم.
سفیر ایران در سازمان ملل اظهار داشت: در ایران اخیرا حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ در شیراز اتفاق افتاد که ۱۴ نفر شهید شدند و داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل افزود: ایران به همکاری و هماهنگی خود با همه کشور‌ها از جمله کشور‌های جنوب و غرب آسیا و بخصوص پاکستان در پیشگیری و مقابله با تروریسم ادامه خواهد داد.